Коя съм аз?


Елисавета Александрова-Зангелми е Магистър психолог от ВСУ”Черноризец Храбър”-Варна, с квалификация в „Психологично консултиране при психосоматика и разстройства на социалната адаптация”, и Магистър химик от ШУ „Епископ Константин Преславски” - Шумен.

Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, Бразилия.

Дипломиран специалист по Мениджмънт в Рекреацията СПА и Уелнес и Рекреология в ИУ, Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО Икономически университет, Варна и в Центъра за Корпоративно Обучение и Квалификация (SENAC), град Кампинас, Бразилия.

Работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор за Южна Америка и Европа.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, ALL LOVE, Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Reiki de Atlantida, Теате, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Нумерология, Кабаш и други. Предлага и дистанционна форма на курсовете по Интернет http://www.ezo.bg/index.html

Провежда индивидуални енерговибрационни консултации. Регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.

Автор на книгите „ИЗИС СЕЙКИМ. ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО”- 2006 г. , „СЕЙКИМ-ЕНЕРГИЯ НА ЖИВАТА СВЕТЛИНА” -2012 г. и „КРИСТАЛИТА И ТЕХНИТЕ ТЕРАПЕВТИЧНИ СВОЙСТВА” - 2015 на издателство КИБЕЯ.

Основоположник на Българска Асоциация по Сейким.

Основател на клуба за медитации „Хармония и Светлина”, който има прояви в различни градове на България.

Води медитации и по Интернет.

Председател на „Център по интердисциплинарно обучение”. Създател и ръководител на Академия на мистериите „Мадара” с филиали в Бразилия и Македония.

Директор на електронно издание Езотеричен вестник „Хармония и Светлина”.

Съорганизатор на Алтернативна Научна Конференция – „Езотерика и духовност-живот в новото измерение”,която се провежда ежегодно в град Шумен.

Води телевизионни и радио предавания в областта на езотериката и мистиката.

Професионален пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание.

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg