Българско сейким общество


На 04.09.2004 г. бе прокламирано първото българско сейким общество.

Основите на това общество бяха поставени през юни на 2002 година, когато проведох първите курсове по Сейким в България.

Всички участници в моите курсове,присъствали лично или по Интернет, автоматично стават членовe на БСО.

Тези, които са завършили курсове при други мастери и имат желание да се включат в БСО, са добре дошли!

Цели:
БСО е организация с некомерсиални цели. Създадена е за обмяна на познания, информация и опит свързани с тази енергийна система Сейким. Наша цел е да допринесем за еко-развитието на съзнанието и неговото утвърждаване в живота на планетата за едно ново интегрирано холистично виждане за човека.

Усилията ни са да покажем, че сме част от Цялото, от "Holos" и, че действието на всеки един има отражение в съществуването на останалите.

Нашето общество се придържа към основната линия на Първия Сейким Мастер Патрик Зиглер - система в динамично развитие. Това ще рече, че нашето БСО е отворено за идеи, допълнения, промени, конструктивни критики.

Нашата задача е:
Все повече съмишленици да се свържат с Източника на Любовта - Разумната Енергия, от която сме част и ние. Отмина времето,когато трябваше да сме в непрестанен физически контакт или чрез разговори в чатове за да споделяме, трупаме опит или да си отговаряме на въпроси.

В днешните динамични времена на дълбоки промени e достатъчно да се концентрираме в сърцето си и да чуем вътрешният си глас, който ще ни отговори на всички въпроси и ще ни напътства и води.

В същото време съвсем естествено, водени от божията Промисъл ние се срещаме и „разпознаваме” по конференции,семинари,духовни пътешествия, „случайни” срещи и езотерични клубове.

Ако все пак имате нужда от подкрепа и група можете да следите срещите ни под формата на „Академия на Мистериите” на сайта на вестника ни www.ezoterikabg.com

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg