Публични комуникации (ПР) в езотериката


Живеем в динамични времена, когато представите ни за света и нашето място в него се променят със скорот по-голяма, отколкото можем да си представим. Информацията, която е достъпна в медиите е огромна и ние нямаме врем да се запознаем с нея, а още по-малко да я осмислим. Едно е ясно, човешкото съзнание се промена. Материалното продължава да ни съпътства и ни е нужно за да съществуваме, но все повече обръщаме внимание на духовното,като начин на хармонично и щастливо съществуване. Под духовно не разбираме религиозното, а разширяването на съзнанието и връзката му с Духа.

В този нов свят се променят и начините на комуникиране между хората. Обръщаме все по-голямо внимание на това,което бяхме забравили - комуникациите с Природата, майката Земя и всички нейни обитатели. Все повече се сремим да спазваме космическите закони и да уважаваме всички творения. В този нов курс, създаден в съответсвие с новите парадигми ние искаме да ви предложим наравно с познанията на чистия ПР и такива,които са били забравени или умишлено скрити езотеричните. С тяхна помощ ще постигнете с лекота приятни, ведри, уравновесени и спокойни взаимоотношения с хората още при първите си контакти с тях.

Курсът на обучение ПУБЛИЧНИ КОМУНИКАЦИИ (ПР) В ЕЗОТЕРИКАТА е предназначен за всеки един, който желае да опознае тънкостите на комуникациите на душата и Аза. Подходящ е за специалисти занимаващи се с така наречените "нетрадиционни методи" целящи да доведат нашите физическо, ментално, емоционално и духовно тела до здраве и баланс. СПА и Уелнес менъджери, холистични терапевти, социални работници, педагози, преподаватели, работещи в областта на здравето, специалисти занимаващи се с масажи, козметика, фризьори и всички ония които работят в сферата на услугите.

Наученото в този курс можете да използвате и при комуникациите с вашите колеги, близки и приятели, което ще ви помогне да изградите спокойни и ведри взаимоотношения в обкръжаващата ви среда. Езотеричните познания ще ви помогнат да изразите правилно вашите намерения, чувства и идеи изявявайки се публично или в индивидуални контакти.

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg