Настройка за лечение


Настройката за лечение е вид енергийна работата със силно и дълбоко действие, което довежда до освобождаване и балансиране на физическо, емоционално и духовно ниво. Духовното ниво тук се разбира като разширяване на съзнанието и достигане до истината, а не като религия. Извършва се единствено от Учител Рейки.

Тази терапия е предназначена за хора,които имат някакъв вид блокаж, емоционален дисбаланс или физическо неразположение. Менталните блокажи и дисхармонии се пораждат от мислите ни, емоционалните от нашите чувства и настроения,а физическото тяло соматизира всичко това.

Много ефективна в случаи на безисходица, страдание, безпокойство, апатия, съжаление, ниско самочувствие, психологическо объркване, ревност, вина, депресия, извинения, егоизъм, фанатизъм, студенина, истерия, враждебност, импулсивност, нерешителност, завист, гняв, болка, страх (от всеки източник), омраза, гордост, паника, тревога, гняв, угризения, фалшив синдром на любов, синдроми причинени от емоционален стрес, самота, страх, скука, срамежливост, тъга, срам и др.

Терапевтичният сеанс или Настройката за лечение се състои от комбинации на медитативни упражнения,техники за дишане, терапия включваща Usui и Karuna Рейки и Настройка за лечение.

Забележка: Тази терапия не е алопатично медицинско лечение и ако имате нужда от лекар, моля потърсете подходящия специалист за вашия случай. Терапията се състои от енерговибрационно въздействие, което дава чудесни резултати и помага за барзото възстановяване в случай че се намирате под лекарско наблюдение и лечение.

Препоръчват се няколко последователни сеанса,като най-подходящо е да се провежда по един сеанс на седмица.

Настройката за лечение може да бъде извършена при личен контакт с терапевта или дистанционно без да има нужда от присъствен контакт. За целта е необходимо да заявите желание за Настройка за лечение чрез е-мейл: melhisedek@abv.bg или през скайп: ellyzan.

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg