Настройка за прошка


Причина за тежките заболявания е неспособността да се прощава при което индивидът се зарежда с нехармонични енергии, т.нар.негативни енергии,които се натрупват в енергетиката му.

Целта на тази настройка е да се култивира и развие естествената нагласата на индивида да прощава. Когато той заяви желание да прости нанесената му обида, или да прости “грешките си” тогава му помагаме да извърши ритуала на прошката. Тази настройка ще го освободи от натрупаните негативни енергии в резултат от обидата която таи към себе си или към другите.

Настройката за прошка създава връзката на индивида с вътрешното дете чрез приемане на това което е или приемане на истинската му същност. Тази настройка дава възможност за увеличаване на любовта му към себе си и способността му да има освободени взаимоотношения с другите без да изпитва страх и съмнения.

Настройката за прошка може да бъде извършена при личен контакт с терапевта или дистанционно без да има нужда от личен контакт. За целта е необходимо да заявите желание за настройка с е-мейл: melhisedek@abv.bg или през скайп: ellyzan.

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg