Сейким


Сейким е една система чрез която достигаме до най-високите енергийни вибрации на Света. Тя разрешава канализирането на тези честоти за лечение и хармонизиране на човешкото същество във всичките му тела. Чрез Енергията Сейким е възможно директен контакт с нашето Висше Аз и лечение на ниво Душа и Монада.

Сейким е лечение, което въздейства на всички тела: физическо, емоционално, ментално, духовно, будическо, атмическо и монадно.

Лечението се извършва чрез ръцете, като се използват свещенни символи и звуци, както и техники за телепатия и духовно извисяване.

Отварянето и разширяването на енергийните канали, довежда до развитието на ясновидство, телепатия, съзнателно астрално проектиране и други способности. Сейким работи също за свързване със сърдечната чакра на Земята, активиране на светлиното тяло и свързване с Първичният Енергиен Източник.

Един 20 минутен сеанс на Сейким, отговаря на 2 часов сеанс Рейки.

Енергията Сейким е: много силна; много финна; лекува на клетъчно ниво; хармонизира; пречиства и освобождава енергийни блокажи и токсини; освобождава условности от минали прераждания; увеличава духовността и може да бъде съхранявана в Световната Космическа Банка.

 
   
© 2000-2014 Сейким Доктор | Всички права запазени | www.seichim.doctor.bg